Verlofregistratie - Rechten

Vraag
Is het mogelijk om in de verlofregistratie software in te stellen wie het programma mag bewerken en wie er alleen in mag kijken?

Rechten instellen verlofregistratie

Antwoord
Nee, er wordt in de verlofregistratie geen onderscheid gemaakt gemaakt tussen rechten. Wie toegang heeft tot het programma heeft toegang tot alle gegevens. Wel is er een mogelijkheid om de kaart te exporteren naar Excel of als PDF naar de werknemer te sturen.

Vaak worden de vakantiedagen per maand bijgewerkt en heeft het ook geen zin als werknemers tussendoor naar een niet bijgewerkte stand van vrije dagen zitten te kijken.